Onze Camping

Onze luxe ingerichte camping ligt naast het bos, de Kasteelse Bossen (beschermd natuurgebied),waaraan het zijn naam ontleent en is landelijk en rustig gelegen.
De camping ligt op ca. 5 minuten met de auto en ca. 10 minuten met de fiets van het centrum van Horst en is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. In de directe omgeving zijn volop wandel, fiets, Nordic Walking en skeeler-mogelijkheden.

In de nabijheid bevinden zich diverse attracties en evenementen die zeker voor u een
bezoekje waard zullen zijn (zie omgeving).

Wij richten ons vooral op senioren die voor hun rust komen en jonge gezinnen. Op de camping is plaats voor 42 caravans en/of tenten, verdeeld over vier velden.

Op het intieme veld A zijn de plaatsen met uitzicht op het bos. De overige velden zijn ook allemaal door heggen afgescheiden van elkaar. Op de velden B+D staan speeltoestellen en speelgoed voor de kinderen tot ± 10 jaar. Het veld C is weer bedoeld voor de rustzoekers. Alle velden zijn autovrij.


OOK IDEAAL VOOR CAMPERS!

Tevens hebben wij in de verhuur, 3 luxe appartementen (2x 4 persoons en 1 x 2 persoons),
1 stacaravan, 2 chalets en 2 luxe toercaravans geheel ingericht voor u klaar. (zie boven)

Als u met het openbare vervoer komt, dan is het voor ons een kleine moeite om u van het station in Horst-Sevenum op te komen halen en weer terug te brengen.

Op onze camping worden geen tandemassers, reizende jongeren onder de 20 jaar
en seizoenarbeiders toegelaten.