Welkom bij camping de Kasteelse Bossen

Wij leven erg mee met onze mede-Limburgers die getroffen worden door de overstromingen en dreigende overstromingen. Op dit moment krijgen we veel vragen hoe de situatie bij ons is. Onze camping is ver genoeg van de Maas gelegen en bovendien ver boven de spiegel van deze rivier om als potentieel rampgebied verklaard te worden. Dus als u geboekt heeft: Er is geen reden tot ongerustheid.
Wij wensen iedereen die is getroffen door deze ramp veel sterkte.
Onze camping is het gehele jaar geopend.
Bel voor beschikbaarheid en verdere informatie 06-52196347MAATREGELEN I.V.M. CORONA VIRUS


Zolang de 1½ meter afstand van overheidswege van kracht is geldt dit uiteraard ook bij ons op de camping.

Als er op de doorgangspaden van het ene veld naar het andere zich al iemand bevindt in tegengestelde richting, wacht dan totdat deze het pad heeft verlaten, voordat u het pad op gaat. Afstand!!

Mensen die, in welke mate dan ook, griepverschijnselen hebben moeten wij helaas de toegang tot de camping ontzeggen.

Het is iets wat ons allemaal aan gaat, dus gaan er van uit dat u begrip heeft voor bovenstaande regels en vertrouwen op uw volledige medewerking. Bij het niet naleven van de regels zullen wij strenge maatregelen moeten nemen.


Nog steeds kunnen wij de snacks en het dagmenu bij u aan de caravan/tent serveren.

Onze camping ligt in Noord Limburg, centraal in het Maas-Peel gebied. In de directe omgeving vindt u zowel rust in de vorm van vele wandel- en fietsroutes als ook de nodige attracties voor jonge en oudere kinderen en volwassen, die zeker een bezoekje waard zijn. Langs de oevers van de Maas vindt u pittoreske dorpjes met mooie oude dorpskernen zoals bijvoorbeeld Lottum, Broekhuizen, Arcen en Grubbenvorst. In de Mariapeel liggen diverse veendorpen zoals het nabij gelegen Griendtsveen en Helenaveen.

In het naastgelegen bos ligt een mooi strandbad dat gratis toegankelijk is en is er een visvijver. De camping ligt op circa 10 minuten fietsen van het centrum van Horst en is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg.

WIJ ZIJN HET GEHELE JAAR OPEN!

Klik hier voor online reserverenCamping de Kasteelse Bossen
Martin en Bea Maas
Nachtegaallaan 4, 5962 PA Melderslo - Horst a/d Maas (L)
Telefoon: +31(0)77-3987361
Email: info@dekasteelsebossen.nl

De camping kent drie soorten velden: de rust en ruimte velden, de gezinsvelden en het veld met comfortplaatsen. Hierdoor zijn we in staat het iedereen naar de zin te maken. Er zijn uitstekende (verwarmde) sanitaire voorzieningen. De plaatsen zijn ruim, gemiddeld 9 meter breed en circa 80 tot 120m² groot, en voorzien van 6 ampère en kabel tv. Op de gehele camping is er gratis, draadloos internet (Hotspot).

Heeft u geen tent of caravan? Drie luxe ingerichte appartementen (2 x 4 persoons en 1 x 2 persoons), twee compleet ingerichte stacaravans (4 persoons), twee Chalets (4 persoons) en een luxe 4-persoons toercaravan, compleet ingericht, met grote voortent en eigen terras staan voor u klaar.