Appartementen en Stacaravan

Een luxe stacaravan, een grote toercaravan, twee trekkershutten en drie appartementen zijn zowel voor zakelijke (centraal gelegen tussen Venlo en Venray) als voor toeristisch (de hoeveelheid bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving) gebruik, zeer aantrekkelijk om te huren.

Stacaravan - "De Karekiet"| 4 personen

De stacaravan is per week, van zaterdag tot zaterdag, te huren. De caravan heeft twee slaapkamers. De masterbedroom heeft een badkamer/toilet ensuite. De andere slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden. Er is een extra badkamer met toilet. Er is een ruime living en een luxe keuken. De caravan staat op een ruime, omheinde plaats.

Stacaravan - "Bosuil"| 4 personen

De stacaravan is in het hoogseizoen per week, van zaterdag tot zaterdag, te huren. De caravan heeft twee slaapkamers. De masterbedroom heeft een walking-closet. De andere slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden. Er is een badkamer met toilet. Er is een ruime living en een luxe keuken. De caravan staat op een ruime, omheinde plaats met een mooi terras, hierop kijkt u uit over het kinderspeelveld.


Toercaravan "Tjiftjaf"

Deze royale caravan heeft een badkamer met douche en wc, welke is aangesloten op het riool (dus geen cassettes). De caravan biedt ruimte voor maximaal 6 personen. Een vast, tweepersoonsbed, een stapelbed en een rondzit welke omgebouwd kan worden tot tweepersoons slaapbank. De keuken heeft een kooktoestel en koelkast. De ruime voortent is voorzien van een tafel en stoelen.

Deze caravan is in het hoogseizoen per week, van zaterdag tot zaterdag, te huren.

Chalet Huismus

Deze trekkershut heeft een slaapkamer met tweepersoonsbed en een extra kamertje voor kleding of eventueel extra slaapruimte (in overleg). De keuken heeft een kooktoestel en een koelkast. Verder is het chalet compleet ingericht. U kunt gebruik maken van een privé sanitair naast het chalet.

Chalet Pimpelmees

Deze trekkershut heeft twee slaapkamers (een kamer met tweepersoonsbed en één kamer met stapelbed). De keuken heeft een kooktoestel en een koelkast. Verder is het chalet compleet ingericht. U kunt gebruik maken van een privé sanitair naast het chalet.


Het rode appartement - "Het Roodborstje" | 2 personen
Het blauwe appartement - "De Bosuil" | 2 - 4 personen
Het groene appartement - "De Bonte Specht" | 4 personen

Deze verhuurobjecten zijn op aanvraag te huur.


In onze verhuurobjecten worden geen groepen jongeren en seizoensarbeiders toegelaten.